Contact

Vacature Projectmanager

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste projectmanager die ons team komt versterken. Twelvetwenty is een digital-first branding, strategie, marketing en design studio in Den Haag (en binnenkort ook in Amsterdam). Wij bouwen merken en onderscheidende digital experiences. Twelvetwenty bestaat bijna 4 jaar en we groeien lekker met mooie nieuwe klanten. Om deze groei gestructureerd te faciliteren, zijn we op zoek naar een 12e topper binnen ons team.

Wie ben je?

Als projectmanager ben je de communicatieve spil van onze organisatie. Je bent verantwoordelijk om met input van het team realistische planningen op te stellen voor de diverse projecten. Je overlegt en communiceert de planning met onze klanten en zorgt ervoor dat zowel de interne organisatie, maar ook de klant afspraken nakomt. Je bent dus lekker aan het kortsluiten, intern & extern aan het coördineren en je monitort of onze creatieve talenten qua uren niet uit de bocht vliegen. Je bent betrokken bij ieder project en bent op projectmanagement vlak hét aanspreekpunt voor onze klanten.

Je vindt het leuk om in een team te werken en je bent communicatief sterk in woord en schrift. Uiteraard ben je thuis in online planning tools, zodat iedereen een up-to-date inzicht heeft. Daarnaast ben je een pietje precies en zorg je voor structuur, waar wij als creatives alleen maar van kunnen dromen. Door jouw komst kunnen we nog beter onze klanten bedienen.

Wat bieden we je?

We bieden je een creatieve, gezellige en ambitieuze werkomgeving aan, waar je met open armen wordt ontvangen.

Marktconform salaris 

Gratis een heerlijke lunch
Vrijdagmiddagborrels

Reiskostenvergoeding
Budget voor professionele ontwikkeling

Wat bied jij?

  • Je bent proactief en houdt de vaart en energie erin
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift
  • Je beheerst de Engelse taal
  • Je bent communicatief sterk en vindt het leuk om contact te hebben met klanten
  • Kennis van processen binnen de creatieve en digitale branche is een pré

p.s. Wij vieren onze successen, dus extra borrels, etentjes en uitjes. Zo zijn wij het afgelopen jaar met het hele team gaan parachutespringen.

Heb jij een leuker idee? Kom maar op!

Spreekt dit jou aan?

Stuur ons een korte motivatie en CV en wie weet zit jij binnenkort bij ons aan de lunchtafel.

Soort dienstverband: bepaalde tijd
Contractduur: 12 maanden

Contracturen: 32 – 40 uur per week

Standplaats: Den Haag
Verwachte startdatum: a.s.a.p.

Apply & Join the club Apply & Join the club