Contact

Vacature webdeveloper

Kom jij ons team versterken?

Twelvetwenty is op zoek naar een creatieve webdeveloper die ons team komt versterken. We zijn een digital first branding, strategie, design en development studio in Den Haag. Wij bouwen merken en onderscheidende digital experiences. Twelvetwenty bestaat drie jaar en we groeien lekker met mooie nieuwe klanten. Om deze groei te faciliteren zonder dat we concessies doen op het gebied van development, zijn we op zoek naar een 12e topper binnen ons creatieve team.

Wie ben je?

Je bent een ambitieuze junior- of medior webdeveloper die graag wil groeien in het ontwikkelen van creatieve vooruitstrevende websites. Je bent eigenlijk nooit echt tevreden met je laatste werk, terwijl iedereen er toch altijd blij van wordt. Je wilt persoonlijk groeien, iedere dag weer. Je challenged het team om als bedrijf onderscheidend te zijn en te blijven.

Je hebt ervaring en vindt het tof om verantwoordelijk te zijn voor de ontwikkeling van toffe websites en de interacties/animaties die hierin te vinden zijn. Tegelijkertijd ben je graag onderdeel van het team om gezamenlijk succesvol te zijn (& successen vieren we graag als team).

Je hebt goede kennis van HTML, CSS/SCSS en Javascript. Ervaring met PHP/Wordpress is een zeer welkom. Ervaring met javascript principes zoals data-binding in bijvoorbeeld Vue of React is een pré.

We werken op dit moment nog veel met WordPress. Hierin ontwikkelen we enkel custom oplossingen (geen standaard thema’s of pagebuilders dus) en gebruiken we puur en alleen omdat dit nog steeds één van de meeste toegankelijke en gebruiksvriendelijke backend oplossingen is.

Spreekt dit jou aan?

Stuur ons een korte motivatie en een link van jouw portfolio!

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Persoonlijk opleidingsplan met focus op ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
  • Deelname aan interessante inspiratie events
  • Werk vanuit huis mogelijkheden
  • Vakantiegeld
  • Gratis lunch
  • Vrijdagmiddagborrel
  • Reiskostenvergoeding
  • Budget voor professionele ontwikkeling

Soort dienstverband: bepaalde tijd
Contractduur: 12 maanden
Verwachte startdatum: 1 februari

Apply & Join the club Apply & Join the club