INNSO

Werken aan het netwerk van morgen

Dualtec & Qure Technologie hebben jarenlang als één bedrijf geacteerd, met één visie en één cultuur. In 2021 werd het tijd om deze 2 bedrijven ook daadwerkelijk samen te laten smelten als één bedrijf. In het postioneringstraject kwam duidelijk naar voren dat een nieuwe naam het beste zou aansluiten op de vernieuwde propositie. Na een uitvoerig naming traject, is de keuze gevallen op INNSO.

INNSO

Services

Web Design

Web Development

Techniek, helder vertaald

In de wereld van INNSO en techniek, zijn boeken vol te schrijven. De uitdaging in webdesign en webteksten, was om kort en krachtig de essentie van de dienstverlening van INNSO weer te geven. Met een duidelijk navigatiestructuur, worden de bezoekers meegenomen in de wereld van INNSO. Ten opzichte van de oude website, zijn de teksten met 75% verminderd, terwijl de bezoeker gemiddeld 50% meer tijd besteed per pagina. ‘Less’ is hier duidelijk ‘more’.

Subtiele animaties

We hebben duidelijk en structuur bedacht om de honderden diensten die INNSO aanbiedt duidelijk te groeperen. Hierdoor vindt de bezoeker sneller de informatie waar hij naar op zoek is. Met subtiele animaties wordt er rust gecreëerd op de website en tegelijkertijd toont dit de werkwijze van INNSO aan, transparant, duidelijk en gevoel voor detail.