Jazz en Route

Een nieuw Jazz Festival in Den Haag

Jazz is back in Den Haag met een nieuw Jazz Festival ‘Jazz en Route’. Twelvetwenty is gevraagd om een Brand Identity & Website te ontwikkelen die recht doet aan dit festival. De kracht van het festival concept is een bundeling van mooie kleine locaties op het Noordeinde, dicht bij elkaar in de buurt in combinatie met topartiesten, die je normaal alleen kan bewonderen op grote locaties. Daarnaast is het intiem en toegankelijk.

Services

Branding & Identity

Web Design

Web Development

Pianotoets als grafisch element

Door de gehele brand identity van Jazz en Route, speelt de pianotoets een belangrijke rol. Dit grafische element, leent zich uitstekend voor herkenbaarheid van Jazz en leent het zich goed voor speelse animaties. Er is gekozen voor een palet van frisse, stijlvolle en sprekende kleuren. Iedere artiest heeft zijn eigen kleur en is verwerkt in alle visuele uitingen.

Overzichtelijke website & ticketservice

De website is UX geoptimaliseerd. In één oogopslag is duidelijk om welke artiesten het gaat, welke locaties meedoen en wat het festivalprogramma is. Daarnaast kun je eenvoudig je tickets bestellen. Alles in een visuele omgeving die het gevoel van het festival in beeld en geluid ondersteund.

Maximale exposure met outdoor reclame

Door de gehele binnenstad van Den Haag konden we gebruik maken van 70 billboard locaties, zowel offline (posters) als digitale schermen op Centraal Station Den Haag, waar we eveneens muziek kunnen afspelen.