Contact

Web
design

We creëren aantrekkelijke, functionele en gebruiksvriendelijke websites, waarin design en functionaliteit samenkomen voor een optimale online gebruikerservaring.

Digital creative

Webdesign

Webdesign is de kunst van naadloze verbindingen tussen diverse elementen: de boodschap die je wilt communiceren richting je doelgroepen in beeld en tekst, de gewenste functionaliteiten en de visuele vertaalslag in het gehele design. Ons uitgangspunt is altijd de meest optimale gebruikerservaring te realiseren.

phone_purple_02

Aanpak

Procesmatige aanpak

Nadat de designrichting is vastgesteld, nemen we de volgende stappen om de volledige propositie visueel tot leven te brengen. We beginnen met het functionele ontwerp, een heldere blauwdruk van de website. Daarna integreren we alle gekozen designelementen, wat resulteert in een volledig visueel webconcept dat gereed is voor de ontwikkelingsfase.

Custom design

Twelvetwenty heeft de absolute focus op design, UX en interactie. Een webconcept gaat pas naar de fase webdevelopment als we ervan overtuigd zijn als iets niet alleen mooi is, maar daadwerkelijk een waardevolle bijdrage levert aan de gewenste doelstellingen.