Contact

Web
Development

Twelvetwenty ontwerpt en ontwikkelt websites en webshops die het verschil maken. Wij bieden optimale ondersteuning voor jouw marketingdoelstellingen, vanaf het concept tot aan de livegang.

Services

Development

Van idee, concept tot live gaan met custom repsonsive websites is waar we iedere dag ons bed voor uitkomen. We spreken alle development talen en hebben de kennis in huis om je website SEO technisch te optimaliseren.

Met een team van 10 specialisten maken we websites en webshops die het verschil maken. Met een slim ingericht proces, zorgen we ervoor dat alle gewenste doelstellingen goed worden verwerkt tot een converterende website. Design vinden we belangrijk, het is immers je visitekaartje, maar net zo belangrijk is dat de website al je marketing doelstellingen optimaal weet te ondersteunen. Ieder proces wordt aangevlogen met een projectteam van verschillende disciplines, zodat we een website garanderen die ook echt voor je gaat werken.

daily_01
daily_02

Website

Procesmatige aanpak

Het web-development proces start nadat we gezamenlijk de architectuur voor de website hebben bepaald. Dit vertalen we in overzichtelijke wireframes, waar de gehele website structuur met alle componenten, pagina’s en Call to Actions duidelijk zichtbaar zijn. Onze websites worden custom ontwikkeld en geheel in lijn met de doelstellingen. Dit houdt in dat alle componenten die we maken, te hergebruiken zijn voor nieuwe pagina’s. Toekomstige aanpassingen zijn hierdoor makkelijk en snel door te voeren en word je niet beperkt tot standaard templates.

phone_purple_02

Code

We spreken alle talen

Ons team van ervaren webdevelopers heeft jarenlange ervaring en een diepgaand begrip van de nieuwste web technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in HTML, CSS, JavaScript, NextJs, VueJs, PHP en andere relevante programmeertalen. Daarnaast hebben we een voorliefde voor webanimaties en 3D motion design/development, om zodoende de website UX een extra boost te geven.
Het Content Management Systeem dat we aan de website koppelen is WordPress. Dit geeft je de mogelijkheid als gebruiker om zelf alle content eenvoudig aan te passen. Wil je een extra landingspagina toevoegen voor een campagne, dan kun je dit zelf realiseren. We geven hiervoor een CMS training, zodat we je de mogelijkheid geven om zo veel mogelijk zelf te kunnen doen. En kom je er niet uit, dan staan we je bij.

Extra

Custom development

Onze developers worden vrolijk van complexe custom development trajecten. Daag ons dus graag uit. In veel gevallen lijkt een oplossing complexer dan het is en kan het opgelost worden met API-koppelingen van externe systemen. Deze koppelingen worden op een wijze in de website geïntegreerd, zodat de gebruiker een optimale functionaliteit ervaart binnen de website.