Contact

Brand
Identity

We creëren een beeldtaal opgebouwd uit een set van visuele elementen, die samen een duidelijk en herkenbaar beeld vormen van je merk. Je brand identity is de basis voor al je communicatie uitingen.

Merk
Ontwikkeling

Ontwikkel jouw
merkpersoonlijkheid

Merkontwikkeling is het volledige proces van het creëren en ontwerpen van een merk, van strategie tot interactie. We beginnen met het definiëren van een sterke merkstrategie door middel van een positionering. Tijdens het proces van merkontwikkeling speelt ontwerp een essentiële rol. Ontwerp fungeert als een verbindingspunt tussen de strategie en de uiteindelijke visuele identiteit van het merk.

fullhouse1

Merk
Ontwikkeling

Merkontwikkeling gaat echter niet alleen om strategie en ontwerp, het gaat ook om de implementatie en doorvertaling van het merk in alle aspecten van het bedrijf om een consistente merkbeleving te creëren op alle touchpoints, hiervoor creëren we brand guidelines.

Brand guidelines

On brand communicatie
zoals het hoort

Brand guidelines zijn de regels die de look en feel van je merk definiëren. Een brand guide helpt je bij het opbouwen van een merkidentiteit die overal door je doelgroep herkend kan worden. Het geeft mensen, zoals de DTPer, ontwerper of copywriter, visuele richtlijnen over hoe ze met de identiteit moeten omgaan. Het biedt een houvast om de identiteit op een goede manier naar buiten te brengen. Een brand guide helpt je om op een consistente manier met je doelgroep te communiceren. Een brand guide helpt je bij het opbouwen van een merkidentiteit die overal door je doelgroep herkend kan worden.

We make digital experiences

Nadat de merkidentiteit is gecreëerd en gaan we aan de slag met een brand guide waar we jouw merk van A tot Z neerzetten. In een brand guide vind je onder andere het logo, de tone of voice en copy, een kleurenpalet, de typografie, en beeld- en fotografie richtlijnen. We voegen voorbeelden toe van tekst en beeld zodat echt iedereen er mee kan werken.

Identity
systeem

Ontwikkel jouw merkidentiteit
met een eigen design & behavior

Twelvetwenty ontwikkelt elke identiteit door middel van het creëren van een systeem. Een brand identity systeem wordt gedefinieerd als een verzameling herbruikbare elementen die samenwerken om consistente en flexibele visuele uitingen te creëren door middel van brand guidelines. Denk aan kleuren, vormen, typografie en fotografie. Deze brand guides laten zien hoe je bestaande elementen kunt implementeren om inconsistenties te voorkomen.

saton1
saton2

Branded
Content

Storytelling als middel
om jouw merk te verstevigen

Branded content is content die gecreëerd wordt door een merk om brand-love en merkbekendheid te creëren. Je kan branded content zien als storytelling, het gaat om het verhaal in plaats van de commerciële boodschap. Verhalen inspireren en motiveren met als doel een boodschap te brengen naar je doelgroep. Twelvetwenty helpt je strategisch op weg om goede content te creëren met een sterk verhaal en concept. Wij weten de laatste trends en hebben de kennis om jouw content op de juiste kanalen te pushen.