Daily Monkeys

Webshop voor Daily Monkeys

Het idee van een verfrissend nieuw kinderkledingconcept was er, met voldoende onderscheidene input om het merkpositionering traject te starten. Op basis van een heldere positionering strategie werd de businesscase verder aangescherpt. Twelvetwenty werd vervolgens gevraagd het creatieve proces van naming, brand identity, webdesign & contentcreatie op te pakken. Het merk begon vervolgens daadwerkelijk tot leven te komen met de lancering van de webshop ‘dailymonkeys.nl’.

Services

Webshop

Web Design

Web Development

Branding & Identity

Brand identity

Bij Daily Monkeys vind je alles op het gebied van kinderkleding, de mooiste merken, goede basics, alles vanuit één plek aangeboden met een goede service. Vanuit deze gedachte is het Brand Identity traject gestart, waarbij gevoel voor mode, persoonlijke aandacht en ‘high touch feeling’ de belangrijkste ingrediënten waren.

De beleving

Als je bij Daily Monkeys winkelt, ga je op avontuur om de mooiste kleding voor je kinderen te vinden. Het is als het ware een paradijs voor ouders en kinderen. Dit is het terugkerende thema rondom het merk. Een apen paradijs, met palmbomen, bananen en al het goede voor monkeys en ouders. Vanuit concept, design & creatie, hebben we hier de content voor mogen realiseren.

UX-friendly webshop

Het design van de webshop is puur gericht op beleving, gemak en een intuïtieve vorm van navigatie. Door middel van de toevoeging ‘Shop the Look’ konden we verschillende merken met elkaar combineren in een complete outfit. De combinatie van merken is in de kinderkleding branche redelijk uniek te noemen. Het uitgangspunt ‘gemak’ in combinatie met de meest ‘stijlvolle’ outfits, levert een belangrijke bijdrage aan het succes van Daily Monkeys.