Contact

Content
& Marketing

We creëren waardevolle en relevante content geheel afgestemd op de wensen en behoeften van jouw doelgroep. Met behulp van een effectieve marketingaanpak, weten we ook je doelgroep effectief te bereiken.

Merkuitingen

Alles in balans

Jouw merk bestaat niet alleen uit jouw visuele identiteit. Naast jouw branding zijn er ook andere elementen waarmee je jouw verhaal vertelt. Denk bijvoorbeeld aan copywriting, maar ook campagnes om een product of dienst te promoten. Deze hebben vaak een andere look en feel maar sluiten wel aan bij je visuele identiteit. Twelvetwenty helpt je om al jouw merkuitingen in balans te brengen.

fullhouse1

Copywriting

Overtuigen, informeren en Inspireren

Voor een merk betekent copywriting het vinden van de juiste woorden en tone of voice om de merkpersoonlijkheid en waarden over te brengen naar de doelgroep. Het doel van copywriting is om de lezers te overtuigen, te informeren en te inspireren. Wij gaan voor krachtige impact, vanuit de essentie, of het nou gaat om een social media post of een campagne. Wij leveren teksten die perfect aansluiten bij jouw merkidentiteit.

Fotografie

Beelden vertellen het verhaal

We leven in een wereld waar we constant omringd zijn door mooie beelden, het is dus essentieel om op te vallen en daardoor indruk te maken bij jouw doelgroep. Het is nou eenmaal een feit dat we graag kijken naar mooie beelden, en minder graag naar lappen tekst. Wij creëren een concept gebaseerd op jouw merkidentiteit en zoeken daarbij een passende fotograaf. Wij werken namelijk samen met de beste fotografen.

saton2
saton1

Film

De kracht van bewegend beeld

Video is een krachtig medium voor content, omdat het de mogelijkheid biedt om verhalen op een visuele manier te vertellen. Met video kunnen merken hun verhaal tot leven brengen, emoties overbrengen en een diepere connectie met hun doelgroep opbouwen. Bij Twelvetwenty begrijpen we de kracht van video en storytelling. Wij ontwikkelen een concept, verhaal en storyboard en werken met de beste videografen.

Motion design

Motion als onderdeel van je merk

Letterlijk vertaald: bewegend ontwerp. Meer hoeven we eigenlijk niet uit te leggen. Animatie is niet meer weg te denken in ontwerp, alles wat we om ons heen zien beweegt. Door gebruik te maken van bewegend beeld kun je informatie op een snelle en efficiënte manier overbrengen. Animatie in ontwerp biedt de mogelijkheid om emoties en verhalen over te brengen. Je kan met animatie een blijvende indruk achterlaten. Wij kunnen alles wat statisch is tot leven brengen, van (D)OOH campagnes tot op social media.

3D design

Adembenemende visualisaties

Met 3D ontwerp kun je hyperrealistische maar ook abstracte visuele beelden creëren. Wat je vraag ook is, het kan in 3D. Of je nu op zoek bent naar een realistische weergave van een product of een landschap, Twelvetwenty zorgt voor visualisaties die de essentie perfect vastleggen. 3D ontwerp biedt ook de mogelijkheid om abstracte visuele concepten te verkennen, beelden die tot de verbeelding spreken. Of je nu streeft naar realisme of abstractie, met 3D-ontwerp kun je jouw visie tot leven brengen.

campagnes

Een extra push

Een campagne is een gerichte vorm van communicatie waarbij je gedurende een korte of lange periode een bepaald onderwerp of boodschap aan je doelgroep overbrengt. Als merk blijft je always-on laag altijd draaien, maar soms heeft je merk een extra push nodig. Om bijvoorbeeld je doelgroep op de hoogte stellen van nieuwe producten, diensten, een rebranding of event.  Een succesvolle campagne biedt waardevolle inzichten over je doelgroep, waarmee je in de toekomst je communicatie versterkt. Twelvetwenty zorgt ervoor dat je online en offline zichtbaar bent. Wij zorgen voor de inhoud van de campagne, maar ook voor het visuele aspect – het ontwerp.

Marketing

Bereik jouw doelgroep

Door middel van adverteren kun je je doelgroep nauwkeurig definiëren. Het meten van de prestaties van advertentiekanalen is essentieel voor het behalen van succes. De resultaten worden verbeterd door campagnes aan te passen en advertenties te optimaliseren. Twelvetwenty ondersteunt merken bij het ontwikkelen van effectieve advertentie strategieën en het creëren van content met een grote impact. We helpen je in het gehele proces van marketingstrategie, contentstrategie, creatie van campagnes tot aan het daadwerkelijk lanceren in de gewenste onlinekanalen. Marketing is een ongoing proces. Iedere campagne wordt gemonitord en bijgestuurd om zodoende effectiever je marketingdoelstellingen te behalen.